divendres, 20 d’octubre de 2017

PRIMERA PASSEIG PEL BARRI

EL RECORREGUT QUE HEM FET:
SORTIDA DEL COLE PER LA PORTA D'INFANTIL CAP AL PARC DEL CARRER DE SALVADOR GUINOT, HEM CREUAT EL PAS DE ZEBRA DEL CARRER RIU ADRA PER ANAR A GRAN VIA TÀRREGA MONTEBLANCO, ON VIU LEYRE. HEM GIRAT PER LA FARMACIA, PER ANAR PEL CARRER RIU XÚQUER I A MEITAT HEM ENTRAT AL CARRER PEATONAL ON ESTÀ LA LUDOTECA 101 NANETS, LLEDÓ ENS HA CONVIDAT A PASSAR I HEM SALUDAT ALS XIQUETS I XIQUETES QUE ENCARA NO VAN AL COLE.
DESPRÉS HEM SORTIT ALTRA VEGADA CAP AL CARRER RIU ADRA ON ESTÀ L'EDIFICI ON VIU IRENE. PER VORE LA PAPERERIA L'OCELL DE PAPER HEM ANAT PEL CARRER RIU PALANCIA I PILAR, L'AMA DE LA PAPERERIA ENS HA CONVIDAT A ENTRAR. PROPET DE L'OCELL DE PAPER ESTÀ L'EDIFICI ON VIU MARIO, TÉ UN PATI MOLT GRAN! PASSADA LA PERRUQUERIA HEM CREUAT EL PAS DE ZEBRA CAP AL COLE, PEL CARRER ILLA BALEATO I ENCARA ENS HEM TROBAT UN ÚLTIM EDIFICI ON VIU UN COMPANY DE LA CLASSE, EL DE RAUL.
VAJA PASSEIG QUE HEM FET!!!! HEM CONEGUT INCLÚS A LA CARTERA QUE ESTAVA REPARTINT CARTES I HEM SALUTAT A IAIOS I IAIES QUE ESTAVEN PEL BARRI.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada